dan odprtih vrat z otvoritvijo fotografske razstave MOJ SVET

V sredo, 10.10 smo v našem mladinskem centru tako kot vsako leto pripravili Dan odprtih vrat. Kljub temu, da so naša vrata tudi sicer dnevno odprta za vse, ki bi si želeli pridobiti kakršnokoli informacijo o našem delovanje, je to vseeno poseben dogodek, ki ga vsako leto popestrimo z različnimi aktivnostmi.

Tokratni Dan odprtih vrat je minil v znamenju otvoritve fotografskega razstave natečaja Moj svet, ki so jo pripravili naši udeleženci. Poleg tega smo za vse obiskovalce pripravili tudi sladko presenečenje v obliki pravih francoskih palačink izpod rok naših udeležencev pod strogim nadzorom francoske EVS prostovoljke Leslie. Tisti, nekoliko bolj pogumni obiskovalci, so si lahko omislili tudi telesno poslikavo s kano, za katero je skrbel naš zunanji sodelavec in akademski slikar Mohor Kejžar.

Dogodek je bil izjemno uspešen, saj so nas tekom celotnega popoldneva obiskali številni stari in novi udeleženci ter njihovi starši.  Poleg naših »sosedov« so nas z obiskom počastili tudi predstavniki knjižnice Ivana Tavčarja, OŠ Cetka Golarja, taborniškega Rodu Svobodni Kamnitnik ter Občine Škofja Loka načelu z županom Mihom Ješetom.

 

 

 

Share This