KAKO NAM LAHKO POMAGATE

Že v prvih mesecih delovanja se je izkazalo, da so potrebe mladih bistveno večje kot je bilo predvideno, zato si želimo nemoteno in kvalitetno delovanje zagotoviti tudi z vašo pomočjo.

Prostovoljstvo:

– nudenje učne pomoči

– izvedba delavnic

Donatorstvo:

–  pomoč v materialu

– podpora delu študenta: veseli bomo, če podprete prisotnost vsaj enega študenta, ki se je v dosedanjem času z delom v MDC že izkazal. Mesečno, glede na število ur dela z mladimi to predstavlja 300 EUR na posameznega študenta. Predlagamo, da se dogovor sklene za 3., 6., 9. ali 12 mesecev.

Za tak način sodelovanja smo se odločili zaradi želje po vpogledu v koristnost vašega potencialnega prispevka, kakor tudi zavoljo transparentnosti porabljenega denarja. Vsa sredstva bodo namenjena izključno za plačilo dela določenega študenta, ki vam bo tudi predstavljen.

Vaša finančna pomoč bi bila resnično neprecenljiva, saj se naložba v mladostnika, ki s pomočjo mentorstva najde pot iz začaranih krogov iskanja samega sebe, najdragocenejša naložba v prihodnost posameznika in posledično celotnega okolja, v katerem sobivamo.

– enkratno nakazilo na TRR: SI56 6100 0000 6700 816,  odprt  pri  DELAVSKI HRANILNICI