poletni počitniški program #23

Ob zaključku šolskega leta nastopi čas, ki ga mladi nestrpno pričakujejo že tekom celotnega leta. Skupaj se namreč podamo na mesec dni dolgo počitniško avanturo, ki z raznovrstnim programom poskrbi, da udeležencem v julijskih dneh nikakor ni dolgčas. 20 dni aktivnosti, ki zadovoljijo športne navdušence, tiste z bolj ustvarjalno žilico ter tudi vse, ki so željni zgolj preživljanja počitniških dni ob potepanju v dobri družbi.

Letošnji počitniški program je bil še posebej uspešen, saj smo v programu Logbook zabeležili kar rekordnih 351 obiskov, kar nam po vseh letošnjih težavah z vremenom ob koncu daje še dodatno zadovoljstvo ter vliva motivacijo za nadaljne delo.

Urili smo se v odbojki na mivki ter vse bolj popularni igri ultimate frizbi, hladili smo se tako v sladki vodi bližnjega bazena kot slani strunjanskega zaliva. Adrenalinski navdušenci so prišli na svoj račun ob obisku pustolovskega parka in trampolin parka, v ustvarjalnem centru Fabiani pa smo razvijali ročne spretnosti. Z ladjico smo se zapeljali po Ljublajnici vse do Barja, nevihtne dni pa smo preživeli v prostorih našega centra ob zabavnih igrah. Program smo tradicionalno končali z zaključnim piknikom, ki smo ga začinili z igrami brez meja.

Utrinke dogodivščin posameznih tednov si lahko ogledate na spodnjh povezavah:

Share This