spet z vetrom v laseh

V torek 20.9. se je v Škofji Loki za športnem igrišču za OŠ Ivana Groharja po dveh sušnih letih zaradi epidemije ponovno odvil dogodek Veter v laseh v organizaciji LAS – lokalne akcijske skupine za preprečevanje zasvojenosti. Njihovemu vabilu smo se med številnimi sodelujočimi organizacijami odzvali tudi v našem centru. Dogodku smo se priključili v popoldanskem programu z namenom, da naš program predstavimo širši lokalni skupnosti.

Mentorji smo skupaj s prostovoljci pripravili malo šolo cirkusa, na kateri so se obiskovalci lahko preizkusili v spretnostih vrtenja kitajskih krožnikov, diabola, poiev, pogumnejši pa tudi hoje po vrvi.

Na dogodku so se nam pridružili tudi udeleženci programa PUM-o, ki so poskrbeli za tiste, ki so jim bliže ustvarjalne aktivnosti  in pripravili delavnico izdelovanja naprstnih lutk.

Našo mednarodno pisarno, ki tudi deluje v sklopu Familije in se ukvarja z mobilnostjo mladih, pa so predstavljali naši novi ESE prostovoljci projekta Kids in action, ki so preteklo nedeljo prispeli v Škofjo Loko.

Share This