ZIMSKO POČITNICE Z BLOKOM

Kljub temu, da so se letošnje zimske počitnice odvile nekoliko bolj zgodaj, smo v Bloku poskrbeli, da so jih naši udeleženci vseeno preživeli kar se da aktivno. Tokratni program je ponudil nekaj prav za vsak okus. Začeli smo z ustvarjalno delavnico v naših prostorih, na kateri smo se preizkusili v slikanu s posebnim barvnim peskom. Na koncu je lahko vsak udeleženec svoj izdelek vstavil v okvir. Končni izdelek je lahko element okrasitve lastne sobe ali pa uniatno darilo za najbližje.

Naslednii dan smo se odpravili v Ledeno dvorano Kranj, kje smo preživeli nekaj zabavnih uric na drsalkah. nekateri hitreje, drugi nekoliko počasneje, vsi pa so se zabavali v družbi prijateljev.

Po dnevu počitka zaradi kulturnega praznika smo v četrtek kot je že v navadi obiskali pokriti bazen v Železnikih, kjer nikoli ne manjka vodnih vragolij in akrobatskih skokov. Tokrat smo organizirali tudi štafetno tekmovanje z različnimi zabavnimi vodnimi nalogami.

na željo udeležencev smo program zaključili, kot se za petek spodobi. V prostorih našega centra so udeleženci v sklopu “kul petka” organizirali prvi blokov disko, poskrbeli pa so tudi za prigrizek v obliki hrenovk v testu.

Share This