poletni počitniški program 2019

 

Poletni počitniški program v MDC Blok bo potekal od srede 26.6. do četrtka, 25.7. po prilagojenem urniku. Od 26.7 do 31.8. bo MDC odprt le za učno pomoč ter individualno svetovanje po vnaprej dogovorjenem urniku. V ponedeljek, 2.9., na prvi šolski dan pa ponovno odpiramo vrata po ustaljenem urniku od 13h do 19h.

Počitniški program je brezplačen za vse vpisane udeležence. Prvenstveno je namenjen mladim med 12. in 18. letom. Na pobudo staršev ali CSD-ja in z našim soglasjem se lahko programa udeležijo tudi mlajši udeleženci (spodnja starostna meja je 10 let). Pogoj za udeležbo je, da je udeleženec evidentiran in vpisan v program MDC Blok ter da odda pravilno izpolnjeno prijavnico za počitniški program, ki ste jo prejeli skupaj s koledarčkom in tem obvestilom. Rok za oddajo prijavnice je sreda 19.6. Prosimo vas, da morebitno nepredvideno opravičeno odsotnost sporočite pravočasno, in sicer najmanj tri dni pred posamezno aktivnostjo

Osnovne informacije o programu (vsebina, kraji, zbirna mesta ter ure odhoda in prihoda) se nahajajo na počitniškem koledarčku za vsak dan posebej.

 

Share This