POLETNI POČITNIŠKI PROGRAM

V mladinskem dnevnem centru Blok smo letos pa zaključku tega čudnega šolskega leta, ko je bilo delo v centru z mladimi daleč od običajnega, tako mladinski delavci kot udeleženci komaj čakali, da se  prične naš tradicionalni poletni počitniški program, ki ga za mlade iz Škofje Loke pripravljamo že skoraj 10 let.

V slabih štirih tednih, kolikor je trajala letošnja poletna avantura, so se udeleženci dodobra spoznali z odbojko na mivki in se večkrat potapljali tako v letnem kranjskem bazenu kot tudi slani vodi strunjanskega zaliva. V tamkajšnji Pravljični deželi so se prepustili glasbeni ter likovni ustvarjalnosti, na vrtu škofjeloškega gradu pa športnim užitkom, ki jih ponuja naš projekt potujoče telovadnice, tokrat v ekskluzivni »grajski« izvedbi. Obiskali smo tudi bližnji adrenalinski park na Starem Vrhu, celotno dogajanje pa smo sklenili s zabavnimi “igrami brez meja” ter zaključnim piknikom.

Naa aktivnostih so se nam pridružili tudi naši domači prostovoljci, udeleženci projekta Erasmi+ KIDS IN ACTION ter PUM-o Škofja Loka. Prav to sodelovanje ter povezanost med mladimi različnih starostnih skupin in narodnosti je tisto, kar nas, mladinske delavce iz leta v leto že posebej navdušuje in po našem mnenju daje piko na i temu odličnemu projektu.

Share This